Hip voor Nop

Zoek je een kinderfeestje voor meiden? Iets met mode? DIY ? Bij Spijkers en Co ben je dan helemaal aan het juiste adres. Rosa vierde afgelopen vrijdag haar kinderfeestje en het was echt zo leuk! Eerst taart en cadeautjes thuis en toen richting Hoevelaken. Het bedrijf Spijkers en Co van Sasja is gevestigd in een grote schuur. Deze schuur staat in haar heerlijke tuin met kippen, meneer haan, een konijn, een stoere schommel en een grote hut waar je je heerlijk uit kan leven.

Vooraf had Rosa uitnodigingen gestuurd waarop je een eigen ontwerp kon tekenen. Ook namen de meiden kleding mee zoals een legging met een gat erin, een te klein jurkje en een oud t-shirt. We kwamen in een soort snoepwinkel terecht. Overal knoopjes, lintjes, garen, studs, kantjes, naaimachines, strijkapplicaties, textieltape, enz. Sasja kijkt naar je ontwerp en de kleding die je wilt opleuken. En dat vult ze dan aan met tips en ideetjes. En daarna lekker aan de slag. Het was natuurlijk veel te snel voorbij, maar iedereen ging met een nieuwe outfit naar huis.

Sasja naait aan het einde een bijzonder en persoonlijk label in je kledingstuk en je krijg ook nog een zelfgemaakt tasje mee om je nieuwe ontwerp in te stoppen.

Bij Spijkers en Co kan je niet alleen je meidenfeestje vieren, Sasja geeft ook workshops voor kinderen van verschillende leeftijden. Maak je eigen bestek met takken, naai een bijzonder knuffelbeest, soldeer een kunstobject… Alles kan en er ontstaan altijd hele mooie en bijzondere creaties.