Herinneringen uit Italië

Ik kan blijven kijken naar al die heerlijke foto’s van onze vakantie. Veel te snel was het voorbij. Vooral Venetië was prachtig met al haar mooie kleuren! Mag ik weer terug om het nogmaals te beleven?

Italie-16
Italie-17
Italie-15
Italie-18

Bretagne verveelt niet

Wij waren vorige week in Bretagne. Op Instagram deelde ik al wat foto’s. Het was weer zo fijn. Strand, mooie plekken, lekker eten en vooral even helemaal niks en genieten van het Franse leven. Bretagne verveelt niet!

Collage bretagne

Puur Persoonlijk

Chantell en Pascalle van Puur Persoonlijk afscheid, regelen een prachtig en waardevol afscheid en doen dat met veel overgave en passie. Ik werd gevraagd om foto’s te maken voor hun website en andere communicatie uitingen. Ze wisten al vrij snel welk verhaal ze met hun beelden wilden vertellen. Een prachtige sfeer waarbij kleur en beeld elkaar mooi versterken. Ondertussen zie ik mijn foto’s in het AD verschijnen (hoe leuk is dat!) en zijn de eerste opdrachten binnen voor Persoonlijk afscheid. Bedankt voor de leuke samenwerking dames en heel veel succes!

chantell-18
chantell-8
Chantell (18 van 1)
bloem-1
Kaartje (25 van 1)

Bart en Monica

Een zondagochtend in oktober. Een heleboel licht, een heleboel liefde. Wat was het gezellig en bijzonder om mijn broer en zijn liefde te fotograferen. Thanks Bart en Monica.

bart2
bart25
bart34
bart4
bart6
bart14
bart27

 

 

Stijntje

Kijk Stijn…

Stijn

Een paar dagen na de zwangerschapsshoot die ik maakte van Kim en Martin, kondigde de kleine man zich ineens aan. Ik mocht al heel snel langs komen om een foto te maken voor op het geboortekaartje. Het is zo bijzonder om in de kraamtijd foto’s te maken, alles nog zo nieuw en ook wat onwennig. Stijn wilde lekker drinken aan de borst en was daarna heel tevreden en allert. Thanks Kim en Martin, heel leuk om jullie kleine man vast te mogen leggen.

Stijn
Stijn
Stijn
Stijn

 

Edel

Op een prachtige en bijzondere locatie midden in het bos in Nijkerkerveen vind je het atelier van Smederij EDEL. Hier werkt Edelsmid Margreet aan haar eigen collectie van prachtige sieraden. Voor haar nieuwe website mocht ik de foto’s maken. Margreet werkt ook in opdracht, dus mocht je nieuwsgierig zijn, neem dan een kijkje op Facebook en op haar website!

Edel14

Edel36
Edel42
Edel10
Edel31

Edel (43 van 1)

 

 

 

Linde

Deze week mocht ik foto’s maken van Linde, nog maar 5 dagen oud. Zo’n klein lief meisje. En wat is het bijzonder voor Fleur en Joris om er een kleine zus bij te hebben. Ze zijn zo trots en vol liefde. Wat heerlijk om een paar uurtjes te mogen genieten van dit prachtige gezin.

Linde15
Linde13
Linde1
Linde11
Linde2
Linde12
Linde35
Linde18
Linde10
Linde39
Linde29
Linde6
Linde25
Linde27
Linde34

 

 

 

 

Hip voor Nop

Zoek je een kinderfeestje voor meiden? Iets met mode? DIY ? Bij Spijkers en Co ben je dan helemaal aan het juiste adres. Rosa vierde afgelopen vrijdag haar kinderfeestje en het was echt zo leuk! Eerst taart en cadeautjes thuis en toen richting Hoevelaken. Het bedrijf Spijkers en Co van Sasja is gevestigd in een grote schuur. Deze schuur staat in haar heerlijke tuin met kippen, meneer haan, een konijn, een stoere schommel en een grote hut waar je je heerlijk uit kan leven.

Vooraf had Rosa uitnodigingen gestuurd waarop je een eigen ontwerp kon tekenen. Ook namen de meiden kleding mee zoals een legging met een gat erin, een te klein jurkje en een oud t-shirt. We kwamen in een soort snoepwinkel terecht. Overal knoopjes, lintjes, garen, studs, kantjes, naaimachines, strijkapplicaties, textieltape, enz. Sasja kijkt naar je ontwerp en de kleding die je wilt opleuken. En dat vult ze dan aan met tips en ideetjes. En daarna lekker aan de slag. Het was natuurlijk veel te snel voorbij, maar iedereen ging met een nieuwe outfit naar huis.

Sasja naait aan het einde een bijzonder en persoonlijk label in je kledingstuk en je krijg ook nog een zelfgemaakt tasje mee om je nieuwe ontwerp in te stoppen.

Bij Spijkers en Co kan je niet alleen je meidenfeestje vieren, Sasja geeft ook workshops voor kinderen van verschillende leeftijden. Maak je eigen bestek met takken, naai een bijzonder knuffelbeest, soldeer een kunstobject… Alles kan en er ontstaan altijd hele mooie en bijzondere creaties.

 

Zuid-Bretagne

Frankrijk, ik kom er zo graag! Het landschap, de taal, het eten, de supermarkten, het weer. Elke vakantie weer op zoek naar een ander stukje, zo fijn. Gelukkig heb ik een vent die dit met me deelt en kids die van mosselen en Franse kaas heel erg blij worden. Deze vakantie zaten we in Zuid-Bretagne en heb ik weer zoveel bijzondere plekjes en restaurantjes ontdekt.

Overal vind je verse vis. Soms direct aan de haven verkocht vanuit de achterbak van een oud Renaultje zoals in La Trinité-sur-Mer. Of in grote hallen waar alles zo vers is dat het nog krioelt en beweegt. Hieronder een foto van La Cabane à Huitres in Baden, een oesterkwekerij waar je een dozijn grote oesters voor maar 6 euro haalt.

In Etel bij Chez Luz aten we een plateau Fruits de Mer en vooral Hugo was zo aan het genieten! Chez Luz ligt aan zee en is zo leuk ingericht. Binnen een grote verzameling van allerlei spullen. Een heel maf toilet, met levensgrote Playmobil poppen en behangen met platen van Nana Mouskouri. En de eigenaresse is in de jaren 70 blijven hangen en draagt broeken met wijde pijpen en sokken in haar sandaaltjes.

Als je zin hebt in mosselen met frites, ga dan naar Chez Jaouen in Trinité-sur-Mer. Je krijgt hier het eten geserveerd in Tupperware bakken aan lange tafels met een stuk keukenrol als servet 😉 Loop daarna even langs La Cour d’Orgères voor een ijsje! Je hebt hier de bekende Bretonse smaak ‘Caramel au beurre salé’. Als je die proeft wil je nooit meer naar huis!